Özel yazılım yapan firmalar;


Özel yazılımlar şirketlerin kendi iş akışlarına uygun olarak oluşturulmuş paket sistemler haricinde olan özel yazılımlara verilen addır. 

Paket sistemlerin aksine, özel yazılımlar şirket işleyişine tam uyumlu olarak oluşturulmaktadır. Bir diğer deyişle yazılımın şirkete uyum sağlaması olarak da tanımlanabilmektedir.

Özel yazılım nedir?


Sektör ve iş ayırt etmeksizin her işletmenin kendine has bir işleyişi bulunmaktadır. Her işletme aynı işi yaptığı anlamına gelmeyen bu durum her sektör için geçerlilik göstermektedir.

Planlı olarak ilerleyen işletmelerde kar oranı artış gösterecek ve belirli bir düzen çerçevesinde varlık göstereceklerdir.  Bu tip planlar küçük işletmeler tarafından manuel olarak yapılabilen bir durum olmasına karşı orta ve büyük işletmeler tarafından ne yazık ki mümkün değildir.

Tüm bunların yanı sıra özel yazılımlar çeşitli fırsat ve riskleri analiz ederek şirketlerin karşılaştığı kriz dönemlerini en az hasarla atlatabilmelerine olanak sağlamaktadır. 

Özel yazılım yapan firmalar; Şirketler neden özel yazılıma ihtiyaç duyar?


Özel yazılım kullanmaya karar veren firmaların büyük çoğunluğu büyümek, kar oranlarını arttırmak kriz yönetiminde başarı kazanmak gibi çeşitli nedenlerden dolayı bu kararı almaktadır.

Özel yazılımlar; iş hızını arttırır, şirket içi haberleşme hızlandırır, mekana ve sınırlamalara bağlı olmaksızın toplantı yapılarak yatırım fırsatları anlık olarak değerlendirilebilir. 

Paket sistemlerde var olan uyum problemleri olmadan şirket işleyişine %100 uyum sağlamaktadır. 

Özel yazılım yapan firmalar; Aforsoft


Özel yazılım yapmak uzun ve zorlu bir süreçtir. Şirketin ihtiyaçlarını ve işleyişini doğru analiz etmek ve ardından çözüm önerileri oluşturmayı gerektirir. 

En iyi özel yazılımı yapan firmalar bu analizleri işletme sahipleri, çalışanlarla birlikte hareket ederek onları dinleyerek doğru planlamalı ve yazılımcılarla ortak hareket etmektedir.

Aforsoft yazılım olarak müşteri memnuniyeti ve başarı odaklı olup, yenilikleri güncel olarak takip etmekteyiz. Profesyonel ekimizle birlikte hizmetlerimizde daima ilerlemeyi amaçlıyoruz.

Özel yazılım ile iş dünyasında daha da ilerlemek istiyorsanız bizimle iletişime geçerek detaylı bilgi alabilirsiniz. Tıklayınız.