KOBİ yeni pazar arayışı;

Küçük, orta ve büyük işletmelerin yani KOBİ’lerin 250 bin çalışandan daha az istihdam eden yıllık satış bilançosunun kırk milyonu geçmeyen işletmelere mikro, küçük ve orta büyüklükte işletmeler denir. 


Mikro işletme; on kişiden az çalışana sahip, yıllık satış bilançosu bir milyon Türk lirasını geçmeyen işletmelere verilen addır.

Küçük işletme; elli kişiden az çalışana sahip, yıllık satış bilançosu sekiz milyon Türk lirasını geçmeyen işletmelere denir.

Orta büyüklükte işletmeler;  iki yüz elli kişiden az çalışana sahip, yıllık satış bilançosu kırk milyon Türk lirasını geçmeyen işletmelere denir. 


Her işletme büyümek gelişmek gibi amaçlara sahiptir. Bu amaçlar doğrultusunda yeni anlaşmalarla, pek çok girişimlerde bulunurlar. Her biri ilerlemek adına atılan adımlardır. Unutulmaması ve üzerinde durulması gereken bir diğer etken de reklamlardır. Televizyon, broşür, gazete, dergi gibi tüketiciyi bilgilendirmek tanınmak amacıyla yapılan pek çok eylemden biridir. Çok maliyetli ve bir o kadar da zahmetli olan bu işlemleri çok kolay hale getirmek mümkündür.  


Büyük markaların öncülüğünde sosyal medya reklamcılığı oluşmuştur. Gelişen çağın dijital teknolojisinde artık her şeyi web ortamında hallediyoruz. Okul, alışveriş, bankacılık işlemleri gibi artık hayatın her alanında kullandığımız teknolojiyi reklam amaçlı kullanılmasıyla ortaya tamamen yeni, maliyeti az, yönetimi kolay olan geniş çaplı bir pazar oluşmuştur. Büyük işletmelerin elinde tuttuğu bu pazar alanı, küçük işletmelerden habersiz şekilde daha fazla kar elde etmişlerdir. Herkese ulaşımın bu denli kolay olduğu bu yeni pazar da müşteriler ile birebir etkileşimde kalarak büyük - küçük bütün işletme sahiplerinin kullanımına uygundur. Sosyal medya reklamcılığı kullanarak müşterilere özgün ve kaliteli hizmetler sunmak mümkündür. Birebir etkileşimde olunduğu düşünüldüğünde yenilenme, gelişim ve özgün çalışmalar yapılabilmektedir. Pek çok avantajının yanında bütçeye uygun reklam projeleri tasarlanarak her türlü işletmeye uygun hizmet verilmektedir. Reklamların yayınlanacağı zaman aralığı belirlenerek o saatlere konumlandırmak, hedef kitle taramasıyla müşteri profili oluşturularak marka ve ürünle ilgilenen potansiyel müşteriler belirlenebilmektedir. Sosyal medya reklamcılığı gelişmekte olan dijital çağın yenilikleri arasında olması sebebiyle güncel teknoloji kullanılarak hazırlanmakta olan bir yeni nesil reklamdır. Marka prestijinizi arttırarak tanımanızı sağlar. Güvenilir müşteriler ile etkileşime girmenize yardımcı olarak hedef kitle kalitenizi de belli oranda arttıracaktır. Çağa ayak uydurmak büyümek isteyen işletme sahiplerinin yapması gereken bir yeniliktir. Bu yenilikler ışığında gelişim kaçınılmaz olup tanınmak ve marka prestiji arttırma sağlanır. 


Teknoloji ışığında büyümek isteyen küçük işletme sahiplerine Aforsoft Yazılım ve Danışmanlık olarak belirlenen bütçe eşliğinde çalışmalarımızı sürdürerek büyümenize yardımcı oluyoruz. Teknoloji gelişir. Gelişme sırası artık sizde.