Neden Özel Yazılım?

Piyasada var olan hazır paketler yerine işletme sahiplerinin kendi özel ihtiyaçlarına yönelik hazırlattığı yazılımlara denir. Hazır paket kullanımlarından doğan aksaklıklar, eksiklikler, aksama ve hataların önüne geçme amaçlı çoğunlukla tercih edilen yazılımlardır. 

İşletmelerin bulunduğu sektör önemsiz olup her türlü ihtiyacı gidermek amacıyla oluşturulur. Veri analizi, risk faktörleri ve fırsatlar gibi insanların göremediği durumları raporlayarak kar oranında ki artışa yardımcı olur. Bu tür özel yazılımlar verileri otomatik olarak toplayarak stratejik hamleleri gözler önüne sererek kar oranında artışa ve rakiplerin önüne geçmede yarar sağlar. İşletmelerde dönem dönem oluşabilecek riskleri belirleyerek kriz yönetiminde yardımcı olur. 

Şirketler neden özel yazılıma ihtiyaç duyar?

Şirketlere özel olarak ihtiyaçları gidermek amacıyla hazırlanan bu tür özel yazılımlar işletme sahiplerinin ilerlemesinde yardımcı olarak büyümesine destek verir.  Şirketler var olan hazır yazılım paketlerini tercih etmezler, çünkü aksaklıklar ve bazı durumlarda ciddi sorunlara sebebiyet vermesi gerekçesiyle özel yazılımların tamda ihtiyaçları gidermesi amaçlandığından daha çok tercih edilir. Şirketlerin genel amacı büyümektir, bunun yanı sıra;

Kar oranında artış
Verimlilik yükseltmek
Hızlanma
Mobilleşme
Şirket içi yönetimin tek elden sağlanması
Tasarruf
Teknoloji desteği
Şirket içi ve dışı ile sağlıklı iletişim

İlerlemek her zaman kolay bir süreç olmasa da yeniliğe açık olan işletme sahipleri başarıya daha yakındırlar işte özel yazılımların şirketlere katkıları;

Özel yazılımlar şirket ihtiyaç ve istekleri göz önünde bulundurularak tasarlanması sebebiyle eksikleri gidermeye yöneliktir.
Uyum sorunu olmaz çünkü mevcut şirket altyapısıyla uyumlu yazılımlar hazırlanır.
Hatırlatıcı yardımı ile özel gün, etkinlik, ödemeler ve toplantı gibi detayların unutulmaması sağlanır.
Şirketler için her an ulaşılabilirlik sağlanırken karşılaşılan fırsatların kaçmaması ve bu sayede kar artışı gerçekleşir. Her an online toplantılar yapılarak şirket içi ve dışı düzen sağlanır.
Özel yazılımlar ile sürekli gerçekleşen veri analizleri sayesinde kapsamlı olarak yapılan son derece zahmetli olan bu tür raporlamalar hatasız şekilde online ortamda gerçekleşir.
Var olan şirket durumları periyodik olarak gün, ay, yıl şeklinde raporlanarak şirket çalışanları üzerinde ki yük fazlalığı kalkmış olur. Verimlilik artar.
Şirket içinde gerçekleşecek her türlü iletişim bu özel yazılım üzerinden gerçekleşir. Güvenlik ve zaman açısından önemli olan bu durum da tüm şirket çalışanlarına en hızlı ve kolay ulaşım sağlanır. 

Şirket içi altyapı ile %100 uyumlu olarak hazırlanması sebebiyle uyum sorunu olmaksızın çalışmalarınız hız kesmeden devam edecektir. Güvenlik şirketler için önemlidir elbette, şirket içi ve dışında yapılacak her türlü iletişim hazırlanan özle yazılım üzerinden gerçekleşecektir. Hazır paketleri deneyen işletme sahipleri çok sürmeden özel yazılıma başvurmaktadır. Bu durum maddi ve zaman kaybına sebebiyet vermektedir.

Özel yazılım ile işlerinize hız kesmeden devam edin. İlerleyin.