SEO çalışması yapan firmalar;

SEO; web site arama motoru sıralamalarında yapılan iyileştirmeler olarak tanımlanabilir. İnternetten bilgi ve ürün araması için kullanılan arama motorları dijital platformlar üzerinden en çok ziyaretçi ve müşteri kabul eden yerdir.

Arama motorlarında bir tarama yaptığınızda ilk sıralarda çıkan web siteleri ziyaret edersiniz. Bu nedenle zamanla bu sıralamaları arttırmak için çeşitli çalışmalar yapma gereksinimi duyulmuştur. SEO çalışması tam olarak bununla ilgilidir.

SEO çeşitli anahtar kelimeler de arama yapıldığında sıralama kazanmak ve ziyaretçi artışı elde etmek için yapılmaktadır. SEO çalışmaları tüm web sitelere uygulanabilir olup arama motorlarından gelen ziyaretçilerin daha kolay ve hızlı erişim sağlayabilmesi için önemlidir.

SEO, web sitelerinin anlaşılabilir, kolay kullanılan ve ziyaretçilerin aradıklarını kolaylıkla bulmalarına yardımcı olabilecek bir sistem oluşturulmasını sağlar.

SEO danışmalığı ve SEO hizmeti

Çeşitli e-ticaret firmaları, blog, web site sahipleri SEO çalışmasına ihtiyaç duymakta ve hizmeti almaktadırlar. Ürün ve hizmet satışı yapıyorsanız SEO çalışması olmazsa olmazınızdır. 

Doğru ve kaliteli SEO çalışması ile müşterilerinizle daha hızlı ve kolay satış yapabilirsiniz. Pazarlama ya da satış yapmıyor olsanız bile bilinirlik açısında SEO çalışması büyük önem taşımaktadır.

Peki, SEO çalışması kapsamında neler yapıyoruz?

SEO çalışmaları site içi ve site dışı olmak üzere ikiye ayrılmaktadır. Site içi SEO web site tasarımı ve yazılımınızı kapsayarak web sitenizin sahip olduğu özelliklerle ilgilidir. 

Site dışı SEO ise, web sitenin dışından gelen linkler, görseller, forum, blog gibi çeşitli kaynaklardan gelen ziyaretçi trafiğini ve web sitenin bilinirliğini, kalitesini arttırmaya yöneliktir.

Aforsoft Yazılım ve Danışmanlık olarak SEO çalışmasına ihtiyacınız olduğunu düşünüyorsanız bizimle iletişime geçerek detaylı bilgi alabilirsiniz. Tıklayınız.