Google reklam yönetimi

Firma ve ürün tanıtımında bulunan Google reklam yönetimi, her bütçeye uygun olarak planlanabilen bütün web site sekmeler içinde reklamınızın çıkmasını sağlayacak bir sistemdir. Seçeneklerin son derece geliştiği e-ticaret dünyasında Google Ads desteğiyle ileriye taşıyabilirsiniz.

Doğru reklam stratejisi ile özgün içerikler ve web site analizleri ile kısa zamanda firmanızı büyütebilirsiniz.

Google Ads ile firmanız tanınsın.

Google hizmetlerimizden bir diğeri Google Adwords reklam yönetimidir. Bunun için öncelikle bir Google hesabı açmalısınız. Google hesabınızı kullanarak reklam hesabınız kısa zaman içinde oluşturulmaktadır.

Profesyonel ekimizce kurulan Google hesabınız sayesinde yayınlanan reklamlar; uygulanan iş, reklamlar ve tıklanma oranları artacaktır. 

Reklamlar ve yapılan işin doğru oluşturulması için Google arama motoru ile koordineli hareket ederek, reklamların markanızla etkileşimini kontrol altında tutmanız markanızın arama motoru sıralamasında üst sıralarda yer alamsını kolaylaştıracaktır.

Alanında uzman kadromuzla Aforsoft; çeşitli anahtar kelimeleri hazırlayarak reklam metinlerini oluşturur. Sektörünüz içindeki rakip firmaları analiz ederek tıklanma oranlarınızın artması için çalışmalarını sürdürmektedir. 

Tıklanma artışı için çeşitli stratejiler geliştirerek bu oluşumların yapılmasını sağlamaktadır.