Sosyal medya yönetimi


Çeşitli sosyal medya platformlarında varlık göstermek markaların ve hedef kitleniz içinde var olan kişilerin sizi anlayarak tanıyabilmesi açısından önemlidir. Sosyal medya yönetimi tam olarak bu noktada kullanılmaktadır.

Bireysel ya da kurumsal açıdan sosyal medya üzerinde maddi zorluk olmadan hedef kitle ile etkileşim mümkündür. Sosyal medya platformları ile hedef kitlenin algı ve düşüncesi net şekilde anlaşılmaktadır.

Sosyal medya herkesin erişim sağlayabileceği bir paylaşım platformudur. Geleneksel medyanın kontrollü mesajlarındansa sosyal medya üzerindeki kontrol edilemez yorumlar kıymetlidir. 

Sosyal medya tam anlamıyla bir ifade özgürlüğüdür.  

Aforsoft sizin için ne yapar?


İçerik yönetimi yaparız;


Canlılığı hiç geçmeyen sosyal medya üzerinde daima besleme yapmak gereklidir. Marka içeriğinizi sosyal medyaya sizin için düzenler yaratıcı içerik üretiminizi yaparız. 

Blog yazısı, görsel, gifler hazırlayarak sosyal medya üzerindeki yenilikleri yakalamanızı sağlarız.

Moderasyon;


Sosyal medya hesapları düzenli kontrol edilerek yorum ve mesajlara anında geri dönüş yapılmaktadır.  Müşteri memnuniyeti açısından önemli olan bu durum marka itibarınıza etki etmektedir.

Sosyal medya takibi;


İnsanlar sosyal medya üzerinde olmanıza gerek duymadan konuşmaktadır. Sosyal medyada varsanız sizinle iletişime geçmeye gerek görmeyebilirler. 

Sosyal medyayı uygun şekilde takip etmek önem kontrolünüz dışında sorun oluşmaması açısından önem taşımaktadır. 

Halkla ilişkili şekilde ele alınmış olan markanızla bütünlük sağlayarak yönetilmektedir. SEO çalışmaları ile çeşitli metin ve görsel seçimleri kullanılarak sosyal medya hesaplarınızın arama motorlarında üst sıralarda olması amaçlanmaktadır.

Sosyal medya pazarlaması için önemli bir durumdur.

Sosyal medya yönetiminde; Aforsoft


Dijital döngü içinde markalar birbirleri ile etkileşimde bulunmaktadırlar. Kontrolsüz şekilde gerçekleştirilen çeşitli kampanya, promosyon etkinlikleri markanız açısından intihar niteliği taşıyabilecek bir unsurdur.

Türkiye ve dünyada sıklıkla karşılaştığımız kriz olayları marka ve sosyal medya yönetiminde karlı fırsatlar oluşturabilecek hassas bir süreçtir.

Sosyal medya yönetimiyle ilgili merak ettikleriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Tıklayınız.