Kurumsal Web Siteleri

Kurumların en çok tercih ettiği web sitelerden biri Kurumsal web siteleridir. Kurumsal web siteleri; kurumsal kimlik ile kurumsal öğelerin ön plana çıkmasını kolaylaştıran web sitelerine denir. Kurumsal web siteleri şirket prestijini arttırmak ve marka güveni kazanımında şirketlerin işini kolaylaştıracaktır. 

Şirketler için hazırlanan web siteleri; hazırlama sırasında hedef kitle baz alarak tasarlanmalıdır. Kurumsal web sitesi hazırlanma aşamasında şirketin sahip olduğu kurumsal kimlik ve hedef kitlede yer alacak olan ziyaretçi profillerinin yanı sıra ziyaret bölgeleri esas alınmalıdır. Bu web sitesi kurumsal kimlik, müşteriler, rakipler, iş başvurusunda bulunan kişiler ve potansiyel müşteri ziyaretleri düşünülerek hazırlanması önemlidir. Kurumsal web sitenizin de her web sitesi gibi yüksek hızda çalışması gerekir. Web sitelerinin Türkiye’nin her yerinde ve her cihazda sorunsuz çalışması gerekir. Her bölgeden erişimin sorunsuz olması her yerden gelebilecek web site trafiğinin yanı sıra potansiyel müşteri anlamına gelmektedir. 

Kurumsal web siteleri şirket logosu ve kurumsal kimliği belirtmesi sebebiyle kurumsal web sitesi denir. Tamamen şirket ihtiyaçları ve sorunlarına çözüm olarak hazırlanması sebebiyle kurumsal web siteleri şirketler için büyük önem taşımaktadır. 

Kurumsal web sitelerini içeriğinde olması muhtemel web siteleri;

1-kurumsal içerikler;

* Kurumsal
*Hakkımızda
*Tarihçe
*Misyon
*Vizyon

2-Şirketler;

*Grup şirketleri
*Faaliyet alanları

3-Bayiler ve Satış Ağı

*Bayi haritası
*Satış Ağı
*Bayı iletişim formları

4-Ürün ve hizmet sayfaları;

*Kategorilenmiş ürün listesi
*Ürün hakkında detaylar

5-İletişim

*Adres bilgileri
*İletişim formları
*Şube ve bayi bilgileri
*Ulaşım haritası

Web siteleri kurumların ihtiyaçları göz önüne alınarak hazırlanmaktadır. Kurumsal web siteleri özgün, ilgi çekici ve profesyonel bir tasarım gerektiren platformlardır. Kurumsal web sitenizin hazırlanırken kullanacağınız renkler, şekiller ve tasarımlar şirketin kurumsal kimliğine uygun şekilde hazırlanmalıdır. Web site içeriğinin özgünlüğüne uygun olarak hazırlanan kurumsal web siteleri marka prestijinizin artmasını kolaylaştıracaktır. 

Kurumsal web siteleri nasıl yapılır?

Web site tasarımı yapan kişilerin sayısı ne kadar çok olursa olsun bu iş düşünüldüğü kadar kolay değildir.  Web sitelerinin yapımında temel 4 aşama bulunmaktadır. Temel web tasarım, programlama, ara yüz kodlama ve veri giriş gibi kısımlardan oluşmaktadır.

Web sitesi tasarımı bu aşamalardan oluşmaktadır. Kolay görünen bu 4 aşama profesyoneller tarafından yapılması gerekir. Marka prestijinizin ve kurumsal kimliğiniz müşterileriniz için doğru anlaşılabilir olması için profesyonel destek şarttır. 

Kurumsal web siteleri için kural niteliği taşıyan bazı maddeler vardır. Web sitelerinin dijital ortamda sorunsuz çalışabiliyor olması için bakım şarttır. Kurumsal web sitenizi yaptırmış olduğunuz şirketlerin bakım servislerinden yararlanabiliyor oluşunuz önemlidir. 

Zaman içersinde şirket çalışanlarına ve yakınlarına yaptırılmış olan bir sürü kurumsal web sitesi bulunmaktadır. İstediğiniz değil yapılmış olana razı olmayın en kaliteli hizmetlerimizde Aforsoft Yazılım ve Danışmanlık olarak istediğiniz hak ettiğiniz web sitenize sizlerin kavuşmasına yardımcı oluyoruz.